Nyt medlem

Kære nye medlem

Velkommen til Galten Cykelklub! Vi er glade for at kunne byde dig velkommen og blive en del af vores cykelklub. Hos os er vi passionerede cyklister, der elsker at udforske de smukke omgivelser omkring Galten på to hjul.

Som medlem af vores klub, får du adgang til spændende cykelture, sociale arrangementer og fællesskab med ligesindede. Uanset om du er nybegynder eller erfaren cyklist, er der plads til alle.


Galten Cykelklub køres nemlig med tre hold, hvilket giver plads til alle, uanset niveau.  Vi håber, at du vil være med og få muligheden for en fantastisk oplevelse som medlem af Galten Cykelklub, og vi glæder os til at cykle sammen med dig i fremtiden. Vi værdsætter fællesskab, motion og sjov på cyklen.

Har du spørgsmål eller ønsker at melde dig ind i klubben, så udfyld formularen nedenfor. Vi kontakter dig hurtigst muligt. Mens du venter, kan du kigge dig lidt omkring på hjemmesiden, og læse vores adfærdskodeks, som du finder i menuen.


Du er selvfølgelig velkommen til at komme på gratis prøvetræning, inden indmeldelse. Vi har altid start ved Galten Hallens parkeringsplads (Røddikvej 18, 8464 Galten). Tag et kig i kalenderen for at se, hvornår næste træning finder sted.


HUSK - ingen cykelhjelm, ingen cykeltur.

Skriv dine kontaktoplysninger her, og vi vil kontakte dig.